Verzorgingsproducten

Samenwerkende Pedicures

In Lana’s Praktijk werk ik met de verzorgingsproducten van Samenwerkende Pedicures.
Bij elke verzorging zal ik deze producten in alle vertrouwen gebruiken en indien gewenst kan u deze aankopen en uw voeten thuis mee onderhouden. Stuk voor stuk zijn het producten die oplossing bieden aan tal van aandoeningen.
Deze producten zijn exclusief te koop bij gespecialiseerde pedicures en dit aan een veel competitievere prijs dan wat u kan vinden in de apotheek.

 

           

 

Voetbalsem blauw

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels.  De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten

Voetbalsem groen

Een heerlijk geurende balsem om uw voeten dagelijks te verzorgen.

Voetbalsem rood

Bij koude voeten.  Bevordert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel.  Ook geschikt voor de dagelijkse verzorging.

Ureum voetlotion

Deze snel intrekkende olie-in-water emulsie, voor de extreem droge en diabetische voeten, beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies.
Vermindert jeuk, eelt en kloven.

Voetgel (Voetschimmel)

Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood, schilferen en gevoelig worden.
Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en op open wonden.

Mycose nagels (kalknagels)

Deze gel bevat oa. glycerine, jojoba olie en tea tree, maar absoluut geen water.
De gel werkt het best op een gefreesde of gevijlde nagel.
Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en op open wonden.

Klovenzalf

Voor de cosmetische verzorging van kloven.  De speciale samenstelling met oa. wolvet, vaseline en zinkoxide, doet de zalf diep doordringen.
Ook geschikt voor de handen.

Eelt en likdoorns

Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen.  Ze worden veroorzaakt door verkeerd schoeisel en ook leeftijd speelt een rol.

Schoen en sok spray

Voor extra hygiëne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk.  De spray komt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken.  Te gebruiken in combinatie met de producten voor de verzorging van kalknagels (mycosenagels) en de voetgel.

Schoen en sok preventief

De behandGeen automatische alt-tekst beschikbaar.eling van infecties is alleen blijvend succesvol als de schoenen en sokken ook worden behandeld.

Deze spray desinfecteert de schoenen en sokken terwijl nagelmycosis of voetschimmel wordt behandeld. De spray werkt ook ook als een parfum voor schoenen en sokken. De spray helpt de groei van schimmel te stoppen. Aloë vera kalmeert de huid en werkt ontstekingsremmend🌱👟